Logo forum 6786 27

O temacie

Autor Zysk

Zaczęty 7.08.2010 roku

Wyświetleń 6786

Odpowiedzi 27

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Postuluję o przywrócenie starego logo i wywalenie genialnego administratora, który to wprowadził.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

Logo forum
#1 2010-08-07, 20:37(Ostatnia zmiana: 2010-08-07, 20:37)
ZYSK TO RUSKO-ŻYDOWSKI BOT!

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy

Goran

Logo forum
#2 2010-08-07, 20:38(Ostatnia zmiana: 2010-08-07, 20:44)
Nie zgadzamy się. Krzyż zostaje.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Logo forum
#3 2010-08-07, 20:39(Ostatnia zmiana: 2010-08-07, 20:40)
KRZYŻA NIE  MOŻNA RUSZAĆ!

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
KSIĘŻA WYCOFAJCIE SIĘ! ZOSTAWCIE NAM KRZYŻ!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: Zysk link=topic=11060.msg106373#msg106373#msg106373#msg106373 date=1281205799
Postuluję o przywrócenie starego logo i wywalenie genialnego administratora, który to wprowadził.

LEDWO SKOŃCZYŁEŚ SEMINARIUM TY ŁŻEBYDLAKU A PRAGNIESZ POUCZAĆ CO WOLNO A CO NIE PRAWDZIWYM POLAKOM KATOLIKOM?! JA ZE LWOWA JESTEM, JA W POWSTANIU WALCZYŁEM, ŻONE MI ZABILI, WE LWOWIE TYLKO TAKIE RZECZY. JA TU PRZYJECHAŁEM KRZYŻA BRONIĆ A TY TAK MI ROBISZ?!

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
KRZYŻ = WOLNA POLSKA

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Znaczy rozumiem, że już decydujemy się ostatecznie zrezygnować z moddingu na rzecz kółka wzajemnej adoracji antyfanów krzyża i Zamościa?

Rozumiem, że można sobie toczyć bekę, nawet mi się dość momentami podobało, ale to nie jest właściwy sposób.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
W sumie popieram zyska, fanatyzm chcemy zwalczyć fanatyzmem?  :lol:

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
TAK, BO NASZ JEST LEPSZY, CZYTAJ KATOLICKI

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Logo forum
#11 2010-08-07, 22:10(Ostatnia zmiana: 2010-08-07, 22:10)
Cytat: koziek link=topic=11060.msg106431#msg106431#msg106431#msg106431 date=1281210726
TAK, BO NASZ JEST LEPSZY, CZYTAJ KATOLICKI

:lol2:

zysk jest beka więc o co się spinać? prowo miało być zakończone wczoraj ale skoro jest potencjał a ludzie się dobrze bawią to czemu by przerywać? dajmy temu spokój. na tym nudnym jak pizda forum na co dzień nie dzieje się NIC więc dajcie się raz na te kilka miesięcy porządnie wyszaleć. jak uznamy, że krzyż został obroniony to zakończymy, posprzątamy i umieścimy go w sercach obok lecha i marii.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
jest jednak różnica pomiędzy inicjatywą użytkowników, a oficjalnym działaniem forum. to jest to samo, co kiedyś było z regulaminem shoutboxa. możemy dalej sobie żartować z krzyża, ale bez oficjalnego błogosławieństwa administracji, za które uważam zmianę logo.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
a jak buła ustawiał bułki w logo to niby było super i śmiesznie? angelina, owce i kilka innych też nikogo nie raziła. dajmy spokój bo takie akcje tu nie od dziś. forum nie jest jakieś mega popularne aby jakoś szczególnie dbać o propagande i "pr".

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Loga nie zmienił żaden admin tylko pingwinekL, od dawna groził shakowaniem forum i wlasnie to zrobil. Ze tez nie widzisz tak oczywistego faktu  :facepalm:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
:lol2:

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=11060.msg106439#msg106439#msg106439#msg106439 date=1281212586
a jak buła ustawiał bułki w logo to niby było super i śmiesznie? angelina, owce i kilka innych też nikogo nie raziła.
nie pamiętam żadnej z tych akcji, ale bułki przynajmniej nikogo zbytnio nie oburzą.

no i z drugiej strony, czy to naprawdę tak wzbogaca waszą bekę?

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no i z drugiej strony, czy to naprawdę tak wzbogaca waszą bekę?
Imho tak.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Gdy braknie mi sił do walki o wiarę, wystarczy że przewinę stronę na górę aby uświadomić sobie że warto walczyć :)

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
ale bułki przynajmniej nikogo zbytnio nie oburzą.

A kogo oburza krzyż, symbol narodu polskiego? Chyba tylko ateistów i innych szatanistów.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry