Widzisz Adanos? Można kretynowi spokojnie nawrzucać, oskarżyć, że kompletnie nic nie robi, a jego jedynym argumentem jest
albo "spierdalajcie". W żadnej jego wypowiedzi nie ma ani jednego argumentu, jest tylko "ja mam chęci", z których nic nie wynika. Nie wiem co kieruje działaniami tego debila, dlaczego nie odpowiedział na żadne z postawionych pytań, ale z pewnością nie chodzi tu ani o rozwój forum, ani o promocję modów, ani o dobrą zabawę.
Nie pojęte dla mnie jest dlaczego taka osoba ma w ogóle jeszcze dostęp do tego forum.
Adanos widzi jedynie, że jesteś 10 letnim dzieckiem które nic nie potrafi pojąć, i ma rację. Taki podrzutek jak ty nie powinien się pokazywać na forum, a nie w dodatku wrzucać komuś. Tak więc postuluję o danie temu użytkownkowi warna, bądź zablokowanie konta na kilka dni konta. Może co nie którzy zauważyli, że on ma najmniej tutaj do powiedzenia, a ciągle się udziela. Skończ waść, bo ty tak naprawdę nie masz żadnego argumentu.
Bo jesteś cofnięty w rozowoju, wynika to ciągle z twoich postów, to cała odpowiedź na powyższe pytanie.
Ja na prawdę nie mogę pojąć nie których użytkowników tego forum...
Ok, zróbmy tak: zOrc podaj wszystkich uczestników, którzy się zgłosili i kiedy przewidujesz rozpoczęcie Dnia Screena.
Już mówię
- Złote Wrota;
- Immortars;
- Na ratunek Khorinis;
- New Gothic Team;
- Prawdopodobnie ten słowacki mod który robi m.in MarkK.
Czekam na pozostałych...
Mając na myśli pozostałych:
Zapomniałem dodać, że nie dawno napisałem tematy na forach międzynarodowych o Gothicu, jeżeli będzie jakieś zainteresowanie, to na pewno czas zgłoszeń się przedłuży z oczywistych powodów, wtedy event będzie na większą skalę. Dodam jescze, że mam wsparcie od administratora więc i tak sam tego nie organizuję...