ModyDoGier 20857 66

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 17.07.2010 roku

Wyświetleń 20857

Odpowiedzi 66

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a ja wam mówie ze z tegio pizda będzie. nie takim trybem i nie tym sposobem

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

ModyDoGier
#61 2010-07-24, 23:33(Ostatnia zmiana: 2010-07-24, 23:34)
Po głębokim namyśle doszedłem do wniosku, że w dużym portalu nie ma miejsca na taką demokrację, jaka tutaj panuje. Początkowo może i to będzie jakoś funkcjonowało, ale z czasem zrobi się burdel, a po tym totalna olewka, był taki okres w którym miałem tak w RI, więc wiem coś o tym. Potrzebna jest jakaś władza centralna jedna, góra trzy osoby, które by tym wszystkim zarządzały.

Proszę, napiszcie co o tym sądzicie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
nie będzie kompetentnych chętnych na możnowładców

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

ModyDoGier
#63 2010-07-25, 18:25(Ostatnia zmiana: 2010-07-25, 18:28)
ale z tego nic nie wyjdzie. takich spraw nie załatwia się ani na hura! ani przytakując sobie w postach na forum. przez tyle lat istnienia nikt z tM nie może dojść do wniosku jakby taki portal mógł wyglądać, choć podstawowy jego zarys. nie mówię: napierdolmy czego to się da, tutoriale do gta, opis modu do stalkera, coś o gothicu bo to ewidentny strzał godny łuków z allegro za dziewięćdziesiąt pięć złotych. modding to zbyt szeroka tematyka, aby objąć wszystko w jednym - zarówno jego tworzenie, recenzowanie jak i miejsce gdzie można to pobrać. oczywiście jak mówiłem można napierdolić przypadkowych treści "aby było dużo i różnorodnie" ale komu to potrzebne? osoba, która wchodzi na stronę o modach ściągnąć/poczytać nie koniecznie interesuje się ich tworzeniem i nowninkami z tego świata. będąc bardziej małostkowym graczy gothica mogą zupełnie nie interesować projekty dla stalkera i vice versa. przykro mi ale nie zrobicie tego w taki sposób. osobiście zupełnie nie wiem jakby to miało wyglądać ani tym bardziej FUNKCJONOWAĆ w praktyce - gdybym wiedział i widział jakieś powodzenie w tej inicjatywie portal tM zamiast stanowić legendę równą z obietnicami wyborczymi być może już by powstawał. zawsze można zrobić bezpłciowy portal taki jak te panów z tego tematu (bez urazy) a w istocie to i tak nie będzie miało większego znaczenia.

już FORUM MODDERÓW jak pokazują kolejne lata nie jest koniecznie inicjatywą prostą i interesującą dla całego przekroju owych modderów co pokazują kolejne lata egzystencji tM. w świetle tych faktów na temat portalu-komuny wole wręcz się nie wypowiadać odnośnie jego powodzenia.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

ModyDoGier
#64 2010-07-26, 01:25(Ostatnia zmiana: 2010-07-26, 01:44)
Tzn generalnie mój portal miał się opierać właśnie na recenzowaniu i magazynowaniu modów w downloadzie, nie zamierzałem zbierać modderów, żeby pisali tutoriale na stronę itp. w dodatku nigdzie o tym nie wspominałem.

Więc może niech tak będzie, że ja zrobię tak jak planowałem, a Wy stworzylibyście portal poświęcony tworzeniu modyfikacji, nasze relacje opierały by się na różnopłaszczyznowej współpracy. Myślę że znam się na reklamie, w dodatku mam doświadczenie prowadzeniem portalu, który odwiedza tysiące osób. Oba projekty mogły by naprawdę wiele zyskać.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
s po cvo o tweorzeniu skoro tm forum spelnia swoja role? bezsensu

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no tak, ale myśleliście o portalu, z resztą

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry