The Old Republic 2773 7

O temacie

Autor SoMe

Zaczęty 15.07.2010 roku

Wyświetleń 2773

Odpowiedzi 7

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=b00cvLk6t4I

Nienawidzę gier MMO, ale jeśli twórcy zapewnią odpowiedni klimat a system walki będzie dawał w cholerę frajdy (a na to się zapowiada) no i oczywiście nie będzie abonamentu, będę miał się do czego w końcu zwalać oczekując na premierę

Spoiler

WAH WAH WAH.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Dlaczego postęp technologiczny w grafice jest niemal niezauważalny w stosunku do KOTORa? Szkoda gadać. Mam nadzieję, że animacja biegania jest tylko prowizoryczna. System walki wcale nie wygląda na taki dający w cholerę frajdy, raczej tylko się tak zapowiada. Sprawdzimy w praktyce.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: melkor link=topic=10800.msg103572#msg103572#msg103572#msg103572 date=1279228612
System walki wcale nie wygląda na taki dający w cholerę frajdy, raczej tylko się tak zapowiada. Sprawdzimy w praktyce.
W porównaniu do innych MMO znaczy się.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Ksondar

Ksondar

Użytkownicy
posty19
  • Użytkownicy
Dlaczego postęp technologiczny w grafice jest niemal niezauważalny w stosunku do KOTORa? Szkoda gadać. Mam nadzieję, że animacja biegania jest tylko prowizoryczna.

Czytałem, że twórcy chcą, żeby ich  gra wyróżniała się nawet grafiką (dziwny pomysł z dawaniem tak słabej).

no i oczywiście nie będzie abonamentu

Nie wiedziałem, teraz już jestem pewny co do kupna.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Ksondar link=topic=10800.msg103839#msg103839#msg103839#msg103839 date=1279476424
Nie wiedziałem, teraz już jestem pewny co do kupna.
Po pierwsze, twórcy MMO specjalnie nie dodają jakiejś super fotorealistycznej grafiki by gra mogła dojść do jak najwięcej ilości konsumentów (nie znam się na tym, domyślam się tak tylko). Po drugie, źle przeczytałeś, słowo "jeśli" dotyczy również zdania o abonamencie.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
SoMe, niech od razu drugą Tibię zrobią. Przecież wszystkim ma pójść.

Ksondar

Ksondar

Użytkownicy
posty19
  • Użytkownicy
Twórcy MMO nigdy nie robią świetnej grafiki, bo dużo kasy trzeba wydać gdy już gra jest gotowa. Chodzi o serwery itp. (nie znam się na tym, ale słyszałem nie raz).

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie wiem czy zauważyłeś, ale pomiędzy "świetną" a "kiepską" są jeszcze inne poziomy jakości grafiki

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry