Mały problem z zenem 2268 4

O temacie

Autor

Zaczęty 24.06.2010 roku

Wyświetleń 2268

Odpowiedzi 4

FraseR
  • Gość
Witam.

Otóż wprowadziłem w zenie zmiany, zapisałem i zaraz po zapisaniu natychmiast wylaczylem komputer, potem wlaczam kompa i zena a tu zen sie laduje i laduje, a przeciez wazy 2mb, i powinien sie 5 sk. ladowac a nie 5 min. Boje sie ze cos zrypalem a niezle harowalem przy vobowaniu zena i teraz nie chce aby praca poszła na marne.

Mr Prezesinho

Mr Prezesinho

Użytkownicy
posty162
Propsy1
  • Użytkownicy
Jakiś mały ten twój zen, skoro waży 2 mb a tak się przy nim narobiłeś. Jak dla mnie to wystąpiły komplikacje przy zapisywaniu zena i prawdopodobnie nic z nim już nie zrobisz. A czy twój zen w spacku się w ogóle ładuje? Bo miałem to samo - zen, który powinien ważyć 90mb ważył 94kb i nadawał się tylko do kosza.

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli uważasz, że te sygnatury nie mają sensu wklej to do podpisu.

FraseR
  • Gość
dodałem tam tylko voby i waży 2,22 mb. włączam spacka, i zena i normalnie sie laduje ale nie pojawiają sie te klocki w polu ładowania zena

Mr Prezesinho

Mr Prezesinho

Użytkownicy
posty162
Propsy1
  • Użytkownicy
Jeżeli twój zen miał ważyć 2mb a waży mniej niż 100kb to nic z nim nie zrobisz. Ja mam tak często, dlatego zawsze mam kilka kopii, żeby nie stracić wszystkiego :lol:

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli uważasz, że te sygnatury nie mają sensu wklej to do podpisu.

aDragon

aDragon

Użytkownicy
posty55
Propsy1
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Hmm... A czy w końcy zen Ci sie wczytał? Jak tak, to nie masz sie czym przejmować, a jak nie, to wyrzuć ten do kosza i zrób nowy (i nie wyłanczaj kompa, tylko od razu odpal gothic'a. Może pomoże  :lol:  )

Wpadłeś na pomysł? Uważaj żebyś się nie potknął!

-Ile koń ma nóg?

-Osiem! Dwie lewe, dwie prawe, dwie przednie i dwie tylne!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry