Recenzja MT 2.0 27985 46

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 23.06.2010 roku

Wyświetleń 27985

Odpowiedzi 46

MrSzymon345

MrSzymon345

Użytkownicy
posty127
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To że moda pobrało tyle osób nie znaczy że modyfiacje jest bardzo dobra. Przecież tyle osób czekało na moda, zagrało i dopiero oceniło.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ten mod jest kiepski jeśli ma 151 tematów w swoim dziale?

KUBII

KUBII

Użytkownicy
posty22
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Oficjalna strona grupy the PoziomkaZ#msgote author=Oficjalna strona grupy the PoziomkaZ
Na początku stycznia wyszła także Czeska wersja moda której nazwa brzmi Temná Tajemství, lecz to był dopiero początek podbijania świata przez Mroczne Tajemnice.
14 Kwietnia 2009 roku o Mrocznych Tajemnicach napisano w CD Action
>>>>> http://pl.poziomkaz.pl/news/273 <<<<< co było dla nas bardzo miłym zaskoczeniem.

25 Kwietnia zaś, odbyła się premiera angielskiej wersji Mrocznych Tajemnic a dokładniej Dark Mysteries.
Krótko po premierze wersji angielskiej, niemieccy fani postanowili przetłumaczyć Mroczne Tajemnice także na język niemiecki.

Polska modyfikacja została także przetłumaczona na inne języki  :ok:  a także znalazła się w CD-A  :lol:

Salvatore

Salvatore

Użytkownicy
posty61
Propsy50
  • Użytkownicy
Ludzie się tym tak jarali z jednego powodu - w 2008 roku nie było lepszej modyfikacji. Teraz są i Mroczne Tajemnice schodzą na dalszy plan.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W dodatku w latach premiery moda wszyscy nim ze się tak wyrażę srali i podniecali. I zaloze się ze ludzie który teraz go tak ponizaja to wtedy byli jego wielkimi fanami.

MrSzymon345

MrSzymon345

Użytkownicy
posty127
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pozatym w 2008 nie bylo zadnego rozszerzenia do G1 i po przejsciu zwyklego gothica ludzie chcieli zagrac w jakis dodatek i musieli wybrac MT.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
KAŻDY MOŻE MIEĆ SWOJE ZDANIE I TAKIE JEST MOJE  :ok:  ALE SZANUJE TAKŻE OPINIE INNYCH
Spoiler
Ja dam mu 4/10. Czemu tak nisko ? Bo jest dziecinny itp. Widać to po misjach. Niby daje nieco radości itp ale to wszystko. Tak samo returning do gothic 2 nk, tylko, że mu daje 6.2-6.7 na 10. On ma już trochę bardziej poważną i normalna fabułę. 10/10 daje dark sadze, nwm czy wolę ten mod czy oryginał gothic. Jest tam poważna i piękna fabuła.Ten mod zabiera klimat koloni ! Pustej dzikiej i tajemniczej. Bez tego moda ma najlepszy klimat i chyba fabułę na świecie !

:facepalm:  
taa...

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja zostaje przy swojej ocenie 9/10 bo fabuła wg mnie jest bardzo dobra. Ja grając w G1 bez MT czuje niedosyt. Klimat moze niektórym się spodobac a niektórym nie. Ale i tak uważam ze to jeden z najlepszych modów które wyszły do G1.

KUBII

KUBII

Użytkownicy
posty22
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak dla mnie modzik mimo lat wciąż trzyma poziom i jest jedną z najlepszych modyfikacji do g1 oprócz CZ . Zapewne drugim modzikiem będzie Edycja Rozszerzona  :ok:  pozdrowienia dla gothic1210

Cragann

Powtarzam Ci 3 raz, że chodziło mi o dobór słow...

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ja skonczylem wlasnie MT i uwazam za taka sobie , srednia ,  daje 5/10

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Mega klasyka już obecnie i wieszać psów nie wypada.
Poziom trudności od średniego jest jednak już trochę z dupy - albo ja jestem taki cienki gracz.
Ukończyłem na łatwym z przyjemnością.  Jak się gra z głową to i bugów nie ma, a fabuła jest klimatyczna i wciagająca.
Tylko szkoda mi ludków z grupy Łowców Orków. No czemu ten gigant ich wszystkich załatwił a ja nic na to nie mogłem poradzić? ehhhh
Fakt niektóre dialogi nie są na najwyższym poziomie ale czego wymagać od skazańców?
Wątek Pradawnych nieco przegadany ale tylko nieco.

Jedyne co jest fatalne to dubbing. No sorry z całym szacunkiem dla włożonego trudu....amatorszczyzna w najgorszym wydaniu. Posłuchajmy Dark Saga w oryginale i poczujmy różnicę.

Tak czy inaczej klasyka wysoko ceniona za granicą zwłaszcza w Rosji i okolicach.
Warto grać? Jak najbardziej i ocena 8/10

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Chlopie nikt tu juz nie zaglada
a mi sie dubbing podobal:)
Ta klawa wymiana zdan pomiedzy bezim a thangorem
Zegnaj przyjacielu
Zegnaj przemytniku

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Chlopie nikt tu juz nie zaglada
No a ja zajrzałem.

a nawet wdawałem się w walki z potworkami w podziemnym świecie - z miernym rezultatem...

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
To cienko z toba bardzo klimatyczna i barwna jest rozmowa z magiem jaak on sie nazywal tym co stoi na katapulcie w obozie przed kopalnia

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
ja daje 3/10 MT

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
ja daje 3/10 MT

czyli słabo.. rzekłem ja Cienki
no jak i co kto lubi - tak przy okazji próbowałem zyskać siłę na nieustannym kuciu mieczy ale zabrakło mi w końcu cierpliwości , podobnie jak do walk na arenie - tam podobno nawet w końcu się Blizna pojawia czy inny goryl Gomeza.

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Moja ocena to 9/10 dlaczego tak wysoko? A to dlatego ze to był mój pierwszy większy mod i bardzo przyjemnie mi się w niego grało , prawdzie już parę lat temu go przeszedłem a mimo to nadal go milo wspominam . 

PS: Dałbym nawet 10/10 ale za dużo bugów było . Dlatego daje 9/10 .

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Aja spotkalem jeden jebany bug dla tego dalbym 6/10
co do buga to niejaki kosa nie rozumie co to znaczy zatrzymanie chlopa ktpry chce wejsc do obpzu

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jakoś to jednak można było przeskoczyć domowym sposobem.
Nie wiem tylko czy to tak zostało czy też jest jakiś patch to naprawiający bo dawno już nie grałem w to.

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja miałem zaledwie kilka i to drobnych bugów, które nie przeszkadzały mi, pare nawet było związanych ze zwykłym Gothiciem, a nie z modem. Ja tak jak Turbocheat  też dawno temu go przeszedłem(chyba 4 lata temu), ale również bardzo miło go wspominam. Była to pierwsza modyfikacja w jaką grałem. Dubbing wtedy mi nie przeszkadzał i dzięki niemu przeszedłem gre, bo wersje 1.03 zarzuciłem, ponieważ występowała tam ta głupia cisza podczas rozmowy z NPC, kiedy macha durnie rękami bez żadnego dźwięku. Dialogi nie były najwyższych lotów, ale jak najbardziej adekwatne do skazańców - przestępców, gwałcicieli, morderców, pedofili, itp. Pomimo tych niedociągnięć to fabuła, w szczególności wątek Pradawnych wymiata i tak wciąga, że dałbym nawet dzisiaj 9/10....

Elo

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry