istota no-life'u 62211 212

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 3.06.2010 roku

Wyświetleń 62211

Odpowiedzi 212

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Jak na górze, co sprawia badz sprawilo, ze no-lificie?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo no-lify są nadludźmi... nie zabijesz kogoś, kto nie ma życia.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a tak poważnie. od tematu oczekujesz merytoryki czy beki?

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
pytalem jak najbardziej powaznie. jesli bedzie odzew to i ja dopowiem, ale aktualnie nie mam do tego glowy i zle sie czuje.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
To ja też poczekam na innych.

Chyba w ten sposób daleko nie zajedziemy. ;p

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy

LordSmarkula

istota no-life'u
#5 2010-06-03, 21:28(Ostatnia zmiana: 2010-06-03, 21:28)
Zaczęło się niewinnie od grania w różne gry. Później przerzuciłem się na poważniejsze gry i na gothica, następnie popadłem w internet i teraz skończyłem na tym forum. Zawsze niewinnie się zaczyna, a teraz nie ma już ucieczki. Niby jakieś tam gry, wszystko fajnie, spoko, a później można wylądować na takim forum z którego wyjścia nie ma.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

istota no-life'u
#6 2010-06-03, 21:33(Ostatnia zmiana: 2010-06-03, 21:33)
Nie chcę się rozpisywać nad moją tak zajebistą biednością, ale jedno dodam: nieprawda, że pecet robi z człowieka nolife'a, pamiętam, jak w dzieciństwie z kumplami zarówno graliśmy na kompie (jeden komp na cztery osoby, dzielony ekran, dwóch na jednej klawiaturze, miazga była ;p ), jak również łaziliśmy po podwórkach, graliśmy w karty, ogółem byliśmy częsciej poza tym głównym atrybutem nie-żyjących niż przy nim. Ofkorz teraz w każdej chwili mogę wyjść na te całe ogniska-nie ogniska, ale na takie chlanie muszę mieć jakąś fazę, ot tak nie chce mi się pić, a fazy nie miewam.

Smutne.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
ten temat to raczej nie do forumowiczów :P  bo forum tętni życiem XD i co do tego ze że pecet robi z człowieka nolife'a to się tez nie zgodzę ja tak przy kompie gram i gadam z kumplami z podwórka a do tego pomagam innym na forum co daje mi siłę na życie ;p  chociaż jak widzę kogoś kto po raz dzieciaty spamuje na gg czy mu pomogę a ja nie mam pojęcia jak i mogę mu powtarzać kilka razy ale on no contakt XD to wtedy jestem naprawdę bez życia XD

trochę głupio napisane :P  ale ja bym założył temat co namawia spamera bo spamowania na forum XD wtedy to był by spam XD (nie wiem po co ten dopisek XD ale niech se będzie)

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

istota no-life'u
#8 2010-06-04, 17:17(Ostatnia zmiana: 2010-06-04, 17:21)
http://themodders.org/index.php?showtopic=...amp;#entry97774

Cytat: Zysk\'
dzięki za radę, zauważyłeś, że minęło jakieś 15 miesięcy?

Cytat: Mafcio\'
No to co?

Dla no-lifeów czas nie gra roli ;p

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

istota no-life'u
#9 2010-06-04, 19:25(Ostatnia zmiana: 2010-06-04, 20:44)
wystarczy przejsc sie po rynku przez 2h, by wrocic z powrotem przed klawiature z intencja spedzenia przy niej reszty dnia. psie gowno, jp na murach, dresy i pojeby sa wszechobecne, a moja natura woli trzymac sie od tego z daleka.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#10 2010-06-04, 19:47(Ostatnia zmiana: 2010-06-04, 19:52)
No, najlepiej nie robić nic bo brud, psy szczekają i jeszcze dresy stoją. Z takim postrzeganiem się żyć nie da a polska nie jest tu jakimś wyjątkiem choć faktycznie zróżnicowanie syfu jest tu wielkie niczym różnorodność kulturowa stanów zjednoczonych. Prawdziwy syf to jest w jakimś kurwa bombaju, czy rio gdzie miliony ludzi buduje domy na śmieciach i ze śmieci a wejście na nieodpowiednią ulice może się skończyć śmiercią a nie pogardliwym spojrzeniem gimbusa w koszulce jp i co? Ludzie są na ogół bardziej szczęśliwi niż w nowoczesnej europie. Gdybym miał się faktycznie przejmować takimi pierdołami to bym chyba już dawno musiał zamknąć się w piwnicy a uwierz, że lublin jest zajebiście brudny i pełen bananowych dzieci w kolorowych najkach. Syf trzeba estetyzować bo Polski Ryk cię pochłonie. Siądź i przeczytaj sobie całą oto-polske a polską rzeczywistość zaczniesz postrzegać całkiem innym światopoglądem.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

istota no-life'u
#11 2010-06-04, 21:16(Ostatnia zmiana: 2010-06-04, 21:17)
W Polsce nie mieszkają sami jebacze policji, hwdp' owcy, słuchacze Ryha Peji czy innego gówna typu Firma.
Z domu trzeba wychodzić bo inaczej całe życie przeleci nam między palcami, no może nie tyle co życie a młodość. Potem jest praca i chęć utrzymania się na własną rękę, gdzie często będzie brakować nam czasu na zabawę i śmiech. Mieszkam, na małej wsi i tu wcale nie jest lepiej, bo co tu można ciekawego robić?
Ale staram się spędzać choć część czasu aktywnie, nawet jeśli nie mam aktualnie z kim. Sama jazda na rowerze daje dużo. Wystarcza chęci, ale jak ktoś ich nie ma to nie ma co się dziwić że się noł lajfi ;p
No chyba, że dla kogoś to jest właśnie rozrywka.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

istota no-life'u
#12 2010-06-04, 21:23(Ostatnia zmiana: 2010-06-04, 21:27)
a czy ja zasugerowalem, ze spedzam doslownie caly dzien przy pececie? tak nie jest, mam tez inne ciekawe rzeczy do roboty, choc z dwojga zlego wole opierdalac sie indoor niz outdoor ;p  piszac posta chcialem rozwinac temat, no, dawajcie, jestem ciekaw waszych doswiadczen.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Ryha Peji czy innego gówna typu Firma
Za te porównanie masz wpierdy, jesteś piskorem i słuchasz Justina Biebera.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
W Polsce nie mieszkają sami jebacze policji, hwdp#msgote author=Zoom link=topic=10349.msg97806#msg97806 date=1275682447]W Polsce nie mieszkają sami jebacze policji, hwdp owcy, słuchacze Ryha Peji czy innego gówna typu Firma.

Propsy

10x bardziej wole wyjsc kumplami kulturalnie na piwo czy gdzies niz siedziec przed kompem. Chociaż zdarzają mi się okresy dluzszych posiadywan, ale gra musi mnie bardzo wciagnac (vide Mass Effect 2)

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

RafalBudzis

istota no-life'u
#15 2010-06-04, 22:39(Ostatnia zmiana: 2010-06-04, 22:42)
mnie tylko ciągną gry z kumplami jak nie ma tryby multi to są 0 dla mnie :D
Gotica grałem dla tego bo się z kumplami wymieniało spostrzeżeniami XD
a teraz większość misji w modzie to pomysły kolegów XD z przed kilku lat XD

Ryha Peji czy innego gówna typu Firma
Za te porównanie masz wpierdy, jesteś piskorem i słuchasz Justina Biebera.

to aż się prosi o skomentowanie XD nie mowie ze firma jest zał ale jej nie słucham wole starszy HH jak byś trochę posłuchał np. KASTA-1000 osób to byś zrozumiał każdy ma swoje zdanie i nie należy mu go odbierać sorry może teraz przegnę trochę ale taka odp vierzby daje obraz ze HH ogłupia nakłania do złości a wcale tak nie jest i potem przez takie odpowiedzi hejterzy się biorą :P

moze trza było by sie zastanowić nad hejterami jako osoby bez życia XD ciągle tylko klikają i gadają o HH bzdury

dla nie wtajemniczonych HH to znaczy Hip-Hop XD

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

istota no-life'u
#16 2010-06-04, 22:43(Ostatnia zmiana: 2010-06-04, 22:50)
piszac posta chcialem rozwinac temat, no, dawajcie, jestem ciekaw waszych doswiadczen.

Siedzę bo lubię. Akurat w tygodniu po wszystkim nie mam siły się wysrać więc czas przy kompie jest dobrym czasem, lepszym niż szukanie "aktywnej rozrywki" nie wiadomo gdzie i po co. W weekendy +/- między 4 w nocy a 10 rano jestem zajęty z racji hobby po czym również jestem zjebany do tego stopnia, że resztę dnia wole spędzić zamiennie przy kompie i odsypiając niżeli szukać jakichś fantastycznych rozrywek w mieście czy na łonie natury. Dodatkowo ostatnio kleszczy jest tak dużo a do tego ta pogoda, że nie widzę racjonalnych powodów ani wyższych celów dla których miałbym wychodzić z domu dalej niż na balkon pomijając właśnie hobby.
Gotica grałem dla tego bo się z kumplami wymieniało spostrzeżeniami XD
a teraz większość misji w modzie to pomysły kolegów XD z przed kilku lat XD

:D  
opamiętaj sie

jak byś trochę posłuchał np. KASTA-1000 osób to byś zrozumiał

Jakbyś trochę poczytał np. Słownik PWN to byś nie pisał jak dziecko z porażeniem mózgowym.

dla nie wtajemniczonych HH to znaczy Hip-Hop XD

Co ty nie powiesz? Większa gra logiczna niż ukryte symbole masońskie.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
nie mowie ze firma jest zał
A ja mówię. Znaczy nie mówię, bo o słowach pokroju "żal" mam zdanie, którego nie chcesz chyba usłyszeć.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

RafalBudzis

istota no-life'u
#18 2010-06-04, 23:03(Ostatnia zmiana: 2010-06-04, 23:25)
albo nauczysz się pisać albo twoje posty nie będą tu tolerowane - Thoro

czyli ?? chodziło o kawał ?? czy o moją opinie co do rapu ?

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

istota no-life'u
#19 2010-06-04, 23:33(Ostatnia zmiana: 2010-06-04, 23:34)
nie ja mysle ze chodzi o to dalczego pisze tak ze nie polski i sens yoda troche xD co nie xD

Podsumowując, literówki, dziwna składnia i za dużo emotek :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry