Facjatki 570134 1571

O temacie

Autor Żelazko

Zaczęty 7.06.2010 roku

Wyświetleń 570134

Odpowiedzi 1571

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Co do wyglądu - tutaj jednak nie potrafię zachować się jak jebana oaza spokoju - jak widzę typa w rurkach to przeklinam w myślach.
Rurki czy nie rurki, ale jakbyś zobaczył Ogrodnika to i tak byś przeklinał :lol2:

Chyba że byłbyś trzynastolatką :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba że byłbyś trzynastolatką :lol2:  
One też mu przeklinają... 'Fuck, fuck, yeah... fuck' :lol2:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Facjatki
#662 2012-05-11, 17:51(Ostatnia zmiana: 2012-05-11, 17:52)
To kim w takim razie jesteś?
głupie pytanie...

...PIZDĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111oneoneonee

Tylko przeklinasz ?
Ja im od razu przyklejam na plery wielkie naklejki "Stop Pedałowaniu " ( trzymam na takich typów w plecaku )
Bo to cholerstwo się pleni jak króliki
To jak ty wytrzymujesz w warszawie :O ?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Facjatki
#663 2012-05-11, 17:55(Ostatnia zmiana: 2012-05-11, 18:14)
Mam już ripostę, Kyro pewnie się domyśla. Nie zdradzaj szczegółów :D

P.s.
Chyba że byłbyś trzynastolatką
To Aztek miał trzynastoletnią dziewczynę, nie ja :D [/s] byli tu oficjalni chuligani azteka

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jak ty wytrzymujesz w Warszawie :O ?
Polecam i pozdrawiam
Spoiler

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Pizdą i cwelem to jestes Ty dark, co udowodniles wiele razy i udowodnisz nie raz, o tym wie juz całe forum ;)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
WWZ mam wyjebane co inni myślą jak widzą moje kudły XD

jeszcze dorośniesz

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Jak dożyje :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Facjatki
#668 2012-05-11, 19:57(Ostatnia zmiana: 2012-05-11, 19:57)
Odpowiedzią na wszelkie subkultury i przejawy ubraniowego "indywidualizmu" jest zawsze próba czasu. Oczywiście, można nadal zachować charakter i nie budzić politowania w związki z dojrzałym wiekiem reprezentanta (np. Nergal :ok: ), jednak zwykle dorośli przedstawiciele takich stylów, o ile nie reprezentują wizerunku scenicznego, wyglądają jak karykaturalni debile. Tak naprawdę z resztą to chuj nie indywidualizm, bo czym on ma się niby objawiać? Każdy metal, ziomal i każdy inny jest paradoksalnie jeszcze bardziej zuniformowany i monotematyczny od przeciętnego człowieka, co ubiera się normalnie.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

Facjatki
#669 2012-05-11, 20:03(Ostatnia zmiana: 2012-05-11, 20:06)
Odpowiedzią na wszelkie subkultury i przejawy ubraniowego "indywidualizmu" jest zawsze próba czasu. Oczywiście, można nadal zachować charakter i nie budzić politowania w związki z dojrzałym wiekiem reprezentanta (np. Nergal :ok: ), jednak zwykle dorośli przedstawiciele takich stylów, o ile nie reprezentują wizerunku scenicznego, wyglądają jak karykaturalni debile. Tak naprawdę z resztą to chuj nie indywidualizm, bo czym on ma się niby objawiać? Każdy metal, ziomal i każdy inny jest paradoksalnie jeszcze bardziej zuniformowany i monotematyczny od przeciętnego człowieka, co ubiera się normalnie.
W taki wypadku zdefiniuj mi normalność.

Edit
@down Cedrik :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Kto to Marcin Rymarczyk? Jak wrzuciłem w google, to mi wyskoczyło jakieś bierzmowanie.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Facjatki
#671 2012-05-11, 20:06(Ostatnia zmiana: 2012-05-11, 20:07)
W taki wypadku zdefiniuj mi normalność.
przeciętny człowiek co ubiera się normalnie. normalnie = przeciętnie. oczywiście ogromnym uproszczeniu, ale chodzi o przeciętny normalny wygląd przeciętnego normalnego człowieka. nic nie stoi na przeszkodzie, abyś był ubrany normalnie, z gustem, klasycznie a do tego zajebiście i z polotem.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
No właśnie pokazałeś że nie ma definicji dla normalności. Dla mnie normalnością jest chodzenie na czarno, dla jakiejś tam babci normalnością jest chodzenie w spódnicy po kostki, a dla biznesmena w garniaku. Nie ma czegoś takiego jak normalność wszystko zależy od gustu i sposobu bycia człowieka. Co dla niektórych jest normalnością dla innych jest ekstrawagancją, a nawet czymś obrzydliwym. Dlatego nie ma sensu mówić że ktoś się ubiera normalnie a ktoś nie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ale pierdolisz, edek

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Właśnie kupiłem dresy. DEAL WITH IT.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Jedziesz do Kutna? :D

makin' bacon

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Właśnie kupiłem dresy. DEAL WITH IT.
a nie mogłeś uprać tych które trzymałeś brudne od pół roku w szafie? kurwa brytol pierdolony.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Facjatki
#677 2012-05-11, 20:41(Ostatnia zmiana: 2012-05-11, 20:42)
Pizdą i cwelem to jestes Ty dark, co udowodniles wiele razy i udowodnisz nie raz, o tym wie juz całe forum ;)
Zapominasz jebany prostaku, że jestem administratorem i mogę się z tobą rozprawić w kilka sekund.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Zapominasz jebany prostaku, że jestem administratorem i mogę się z tobą rozprawić w kilka sekund.

Dark, tylko żebyś się z tym nie posrał czasem. Wiadomo, że Werewolf to debil, ale ban to chyba przesada, prawda?

Комиссар RBT

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Facjatki
#679 2012-05-11, 20:49(Ostatnia zmiana: 2012-05-11, 20:54)
Dark, tylko żebyś się z tym nie posrał czasem. Wiadomo, że Werewolf to debil, ale ban to chyba przesada, prawda?
Każda moja wypowiedź to (o ile nie zauważyłeś obesrawszy) prowokacja [troll mode off]

0 użytkowników
Do góry