[G2NK] Na ratunek Khorinis - Demo 37362 47

O temacie

Autor Goran

Zaczęty 17.05.2010 roku

Wyświetleń 37362

Odpowiedzi 47

Sketman

Sketman

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Pracujesz nad pełną wersją :wink:  bo mod fajny :roll:

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@Goran : Mam pewne pytanie. Czy mógłbym przenieść twoje bronie z TWOJEJ modyfikacji do zwykłego gothica 2nk, żeby sobie nieco urozmaicić grę ? Po prostu podoba mi się wygląd bezimiennego ze złotym ostrzem czy z krwawą zgubą przy boku :D . JEŚLI jednak byś się zgodził to padnie tutaj drugie pytanie : JAK przenieść twoje nowe modele broni z nowymi skryptami (tylko SAME bronie) do zwykłego gothica 2 nk. Nie mam w tym wprawy ani nie wiem co i jak więc proszę o pomoc bardziej doświadczonych użytkowników, a tym bardziej proszę o pomoc ciebie ( w końcu się jednak na tym znasz). Założyłem już temat na który nikt mi nie raczył odpowiedzieć (niestety), a skoro to twój mod to raz, że z mojej strony wypadałoby zapytać i przy okazji dowiedzieć się co i jak mam zrobić , żeby nie spieprzyć sprawy i gothica. Z góry dziękuję za odpowiedź i mam nadzieję, że jednak pozwolisz mi użyć twoich nowych broni w zwykłym gothicu (jak powyżej, dla urozmaicenia rozgrywki). Jest jeszcze jedno pytanie, ale to już mniej zawiłe : jak na stałe zwiększyć parametr danej broni. Chodzi mi tu o zwiększenie siły ataku czy wymagań potrzebnych do używania tejże czy po prostu zwiększenie ceny za jaką mogę kupić/sprzedać . Mam nadzieję, że ktokolwiek mi pomoże (propsuję). Z góry bardzo dziękuję i cierpliwie wyczekuję zrozumiałem odpowiedzi. Pozdrawiam.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Kruczek

Kruczek

Użytkownicy
posty169
Propsy31
  • Użytkownicy
CZekam na pełną wersje

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
To raczej sobie jeszcze trochę poczekasz.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

MR Diego

MR Diego

Użytkownicy
posty21
Propsy2
  • Użytkownicy
Autor nie pokazuje sie na forum od Grudnia. Prawdopodobnie porzucił prace nad pełną wersją .

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
Mod jest gotowy, ale nie chcą go na razie wydawac (brak chęci i czasu).

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Wiadomo coś na temat pełnej wersji? bo grałem teraz w Demo i mi się spodobało :D

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Mod jest na Steam, z tego co widzę.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry